Välkommen till E-tjänst förskola, fritidshem & skola


Ansökan till förskola och fritidshem
Här gör du dina ansökningar till förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem, samt till natt och helgomsorg. Behövs omsorg både på dag- och natt/helgtid göras två ansökningar.

För att påbörja en ansökan väljer du verksamhet i menyn ovan. En ansökan kan göras utan e-legitimation om man är folkbokförd i Oskarshamns kommun.

För att följa ditt ärende och få tillgång till "Min sida" måste du logga in med e-legitimation. Där kan du besvara erbjudande, skriva in ditt schema, rapportera in din inkomst, ändra dina kontaktuppgifter och säga upp din plats.

Dina kontaktuppgifter som mobilnummer och e-postadress är viktiga. Vänligen kontrollera dina kontaktuppgifter under "Min sida" när du loggat in.

För dig som inte har möjlighet till e-legitimation görs en ansökan om inloggningsuppgifter genom att kontakta Servicecenter. Se kontaktuppgifter längre ner på sidan.


Folkbokförd i annan kommun än Oskarshamn
Är man folkbokförd i annan kommun än Oskarshamn gör man en ansökan om konto för att sedan kunna göra en ansökan om placering. Blanketten "Ansökan om mottagaden" ska fyllas i och skickas till kommunen, blanketten finns på Oskarshamns kommuns hemsidan, se länk till höger. Kontoansökande


Har du frågor om BankID, vänligen kontakta din bank.

Logga in med Bankid